Ontdek de Career Fitness Profiler

De winter is in het land en zal volgens de laatste berichten nog even blijven. Wij bij CareerCoach® willen daarom dit seizoen een vleugje warmte brengen via een voordeelprijs op de n°1 analytische tool voor loopbaanreflectie: de Career Fitness Profiler, de vonk die je loopbaan een nieuw leven zal geven in het nieuwe jaar.

Een nieuw jaar is vaak ook de kans voor een nieuw begin, en de start van een nieuw jaar is een ideaal moment om je te bezinnen over de toekomst. Als je dit moment aangrijpt om te reflecteren over je loopbaan, wordt de kans om je dromen te realiseren een pak groter en verhoogt je kans op succes en persoonlijke voldoening ook significant.

Career Fitness Profiler​

Sinds kort kan je ook beschikken over professionele tools die je op een wetenschappelijk gevalideerde manier zelfinzicht kunnen geven om je te begeleiden bij deze zelfreflectie en vooral om de kans te verhogen dat ze effect heeft.

 

Wist je dat de n°1 tool voor professionals om je te begeleiden bij je loopbaanreflectie - de Career Fitness Profiler - uit Vlaanderen komt?

Omdat 2018 voor ons een topjaar lijkt te worden en om ook jou de kans niet te laten mislopen op een nieuwe wind voor jouw loopbaan, doen we voor de jaarovergang een speciale aanbieding. Normaal verkopen we onze tool aan professionals en werkgevers voor € 110.

Nu kan jij er direct van profiteren voor slechts 40 €!

 

Wil je bovendien ook eens ontdekken hoe een gecertificeerde loopbaancoach je voor slechts 40 € kan bijstaan om gedurende 4 uur het meeste te halen uit je zelfreflectie?

Dan kunnen we je ook enkele top-coaches aanbevelen.

 

Profiteer nu van onze winteraanbieding en zet met nieuw loopbaaninzicht het jaar goed in!

Ja, ik wil gebruik maken van de Career Fitness Profiler

Vertel me meer  voor de loopbaanbegeleidingscheques en de coaches

Wil je meer leren over Career Development 2.0?

Wil je nog meer weten over wat Career Fitness voor jou kan betekenen?

Blijf op de hoogte van onze loopbaaninzichten via onze Linkedin feed:

 

OF

Schrijf je nu in voor onze gratis Webinars. De datum van onze eerste webinar van 2018 zal binnenkort aangekondigd worden. Daarin zal CareerCoach® expert Lesley Vanleke je het nieuwe loopbaanmodel uitleggen.