CareerCoach en loopbaancheques

®

De loopbaancheques werden door de Vlaamse overheid in het leven geroepen om een incentive te bieden voor loopbaanbegeleiding.

Alhoewel we in Vlaanderen kampen met een lage loopbaanmobiliteit en hoge burn-out cijfers, werd er weinig gebruik gemaakt van het dienstenaanbod voor loopbaanbegeleiding door particulieren. Als remedie daarvoor werden de Loopbaanbegeleidingscheques geïntroduceerd, met succes.

 

In 2016 maakten 20.868 Vlamingen gebruik van een loopbaancheque. Deze zijn een ideale manier om voor een fractie van de prijs jouw loopbaan een nieuwe focus en impuls te geven. Voor slechts 40 € krijg je 4 uur loopbaanbegeleiding t.w.v. € 550. Je kan zo 2 cheques bestellen om de drie jaar, dus kan je ook opteren voor ineens 8 uur begeleiding.

 

Een dergelijk aanbod van coaching voor een fractie van de prijs is uniek in de wereld en sluit aan bij de hedendaagse noden op de arbeidsmarkt die volop onder druk staat.

 

Het effect van die coaching wordt bovendien nog veel sterker en systematischer wanneer ze ook ondersteund wordt door evidence-based tools. Nog een unicum voor Vlaanderen is dat het ook de bakermat is van de N°1 tool voor evidence-based career coaching, de Career Fitness Profiler.

 

Deze tool wordt traditioneel verkocht aan gecertificeerde coaching professionals. Sinds kort stellen we hem ook direct beschikbaar aan individuen. Als particulier kan je de test nu kopen aan € 40 i.p.v. de prijs van € 110 die we voor werkgevers hanteren.

 

Wil je echt het onderste uit de kan halen om jouw pad naar persoonlijk loopbaansucces uit te stippelen en je persoonlijk ontwikkelingstraject in een hogere versnelling te brengen? Dan combineer je het best met begeleiding door een coach om op basis van de tool jouw persoonlijk ontwikkelingsplan vorm te geven.

 

De Career Fitness Profiler steunt op jarenlang wetenschappelijk onderzoek door professor Dr. Jesse Segers en Dr. Wouter van Bockhaven. Hij is gefocust op 3 onderdelen van je loopbaan: Career Power, Focus, en Energy, en stelt daarmee je Career Fitness Index samen. Deze analyse geeft coaches een diepgaande samenvatting van je loopbaan, waarmee ze je kunnen helpen je professionele doelstellingen te bereiken.

 

Hieronder zie je een voorlopig overizcht van de door ons gecertificeerde coaches die erkend zijn voor de loopbaanbegeleidingscheques en kan je zelf een coach kiezen waarmee je denkt het beste te klikken.

Ja, ik wil gebruik maken van de Career Fitness Profiler

Koop hier je persoonlijke loopbaan fitness profiel voor € 40 en krijg in één oogopslag het overzicht van je loopbaanprioriteiten.

 

Wil je daarnaast ook nog gericht actie ondernemen op die prioriteiten, kan je ook opteren voor een loopbaanprofiel met coaching of doorverwijzing naar een coach. Indien die met de loopbaancheques werkt, bekom je met enkel de 40 € voor het profiel en 1 loopbaancheque coaching .t.w.v. een pakket 'Action'.